П`ятниця, 26.04.2024, 15:08
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Листопад » 08

Шановні працівники культури! 

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Громада високо цінує ваш вагомий внесок у розвиток національної культурної скарбниці. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте нашу батьківщину, примножуєте її успіхи і досягнення.

Культурні здобутки і традиції нашого народу – це скарб, яким треба належно скористатися. Збереження та примноження цього спадку, шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого розвитку та творчої наснаги.

Бажаємо вам весни у серці та у взаєминах із близькими та рідними. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

Голова  районної ради                         ... Читати далі »

Переглядів: 703 | Додав: bil-rada | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

 7 листопада 2014 року в районному будинку культури відбулися заходи, приурочені Дню працівників культури та аматорів народного мистецтва.   Працівників даної галузі привітали:  заступник голови районної ради Віра Васильчук та заступник голови райдержадміністрації Віктор Ярощук.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками. Тож ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя.    
     За традицією кращим працівникам культури, аматорам сцени і народним умільцям  були вручені Почесні грамоти та цінні подарунки. Гарним доповненням до урочистостей став святковий концерт.

Переглядів: 477 | Додав: bil-rada | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини