Четвер, 02.05.2024, 11:33
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Жителі с.В.Боровиця відтепер з газом
16:35
Жителі с.В.Боровиця відтепер з газом



   Довгоочікувана подія для жителів села Велика Боровиця зібрала у центрі села чи не всю громаду. З квітами в руках жіночки очікують поважних гостей з району та області. Букетами з осінніх красунь збираються висловлювати подяку усім тим, хто доклав чимало зусиль аби у село прийшло одне з найпотрібніших благ цивілізації.
    На  святкове зібрання з нагоди газифікації села завітали голова Хмельницької обласної держадміністрації В.Ядуха,  голова спостережної ради ВАТ «БМУ по газифікації» А.Овчарук, керівники Білогірщини голова  районної ради Л.Янишина та райдержадміністрації О.Мельничук , депутати обласної ради В.Олуйко та П.Іващук, начальник Білогірської філії ПАТ «Хмельницькгаз» В.Юрчук. Вітали гостей не лише щирими оплесками, а й запашними боровицькими короваями.


 Вітаючи присутніх з важливою в історії села подією, губернатор області Василь Ядуха зазначив, що влада робить усе для аби вчасно реагувати на вимоги часу та проблеми, які є в людей. Газифікація Великої Боровиці дасть змогу підвести природний газ у інші села. На черзі прокладання підвідного газопроводу до с. Залужжя. Хмельниччина найперша в області по темпах газифікації. Повірте, мені дуже приємно бачити обличчя людей, коли до них приходить благо цивілізації», - сказав Василь Степанович.
   Привітав земляків депутат обласної ради Віталій Олуйко, відмітивши, що ціна на газ для населення не буде зростати. Бо і Президент, і Уряд вживають заходів, аби люди могли користуватися голубим паливом. До привітань приєдналися і ,  голова спостережної ради ВАТ «БМУ по газифікації» А.Овчарук, і сільський голова А.Момотюк.
   Від імені громади слова подяки у адресу високопосадовців висловила О.Марунько, подарувавши потому букет квітів губернатору у знак величезної шани та подяки.
   Ті, хто зробив найбільше для газифікації даного населеного пункту, нагородженні грамотами та цінними подарунками обласної державної адміністрації. Високі нагороди отримували з рук В.Ядухи.


    Право запалити вогонь надали голові Хмельницької ОДА В.Ядусі, жительці села О.Марунько та наймолодшому жителеві Костику. Освятив символічний смолоскип о.Василь.


Музичні вітання приймали від працівників районного будинку культури, а традиційну яєчню жарили в оселі Гаврилюків.


    

Переглядів: 680 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини