Понеділок, 29.04.2024, 13:13
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2010 » Липень » 16 » Вітання до Дня бухгалтера
12:23
Вітання до Дня бухгалтера

16 липня - День бухгалтера

       16 липня в Україні щорічно відзначається День бухгалтера. Дата свята вибрана не випадково - цього дня в 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

До 2004 року свято відзначалося федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно, що дозволило підняти престиж професії, примусило представників державної влади по-новому поглянути на фахівців, усвідомити, що бухгалтерській облік - це не лише податкова звітність, а й основа для прийняття управлінських рішень. В результаті Указом Президента України № 662/2004 від 18.06.2004 16 липня було офіційно оголошено Днем бухгалтера.

 

          Шановні бухгалтери місцевого самоврядування!

                         Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом.

 

    Ваша робота справедливо вважається однією з ключових ланок у будь-якій організації. Сумлінно виконуючи свої обов'язки, ви закладаєте основу для утвердження в регіоні цивілізованих економічних відносин.

   Враховуючи надзвичайно важливу роль вашої професії, ваш досвід і фахові знання, дозвольте засвідчити вам свою повагу та побажати нових успіхів у бухгалтерській справі.

   Переконаний, що Ви й надалі будете вірними своєму професійному обов'язку. За будь-яких обставин цифри хай Вас люблять і складаються в суми, які потрібні Вам.

   Зичу вам, вашим родинам міцного здоров'я та щастя, добра і благополуччя, розсудливості та впевненості у власних силах, злагоди і результативної роботи.

 

                            Голова Білогірської  районної ради – Ямчук М.Д.

 

Шановні бухгалтери місцевого самоврядування, Вітаю Вас з професійним святом!

 

    День бухгалтера відзначається для того, щоб підкреслити надзвичайно важливу роль вашої професії у сучасному суспільстві. Важко уявити собі галузь національної економіки де б не використовувалась Ваша праця, Ваш досвід та професійні знання.

    Ваша професія - одна з найбільш поширених та значущих у нашій державі. Вам належить важлива роль в управлінні економічними процесами на підприємстві: думка бухгалтера неодмінно враховується під час прийняття управлінських рішень, від правильності яких залежить успішність ведення бізнесу. Неоціненною є ваша заслуга у зростанні економіки та збільшенні її прибутковості. Вимогою сьогоднішнього дня є подальше реформування національної системи бухгалтерського обліку відповідно до потреб ринкової економіки і міжнародних стандартів фінансової звітності.  Для  цього  фахівцям  бухгалтерської  справи  необхідно  постійно  підвищувати  свій професіоналізм і відповідальність.

    Бажаю успіхів, міцного здоров'я, добра та щастя вам і вашим родинам.

 

Керуючий справами, начальник відділу з питань бюджету і фінансів, управління об’єктами спільної власності територіальних громад району виконавчого апарату районної ради – Ніколайчук О.М.

 

 

 

 

Переглядів: 1925 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини