Субота, 27.04.2024, 23:13
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2009 » Жовтень » 19 » відкриття музичної школи смт.Ямпіль
13:02
відкриття музичної школи смт.Ямпіль
У селищі Ямпіль відкрили філіал музичної школи
5 тисяч гривень – для початку, такий подарунок зробив І.Шевчук на відкритті музичної школи у Ямполі. Рік повноліття держави багатий на гарні події. Ось нещодавно школу відкривали у Гулівцях, тепер двері відчинила музична школа у Ямполі. Багато говорили про це, багато сил було вкладено, можливо, були скептики, які не вірили, що це станеться, а проте... У день музики відбулося відкриття омріяного закладу, де віднині поселилася музика.
На відкриття запросили голову райдержадміністрації В.В.Коберу та голову районної ради М.Д.Ямчука. Вони пізніше вітатимуть ямпільчан із такою приємною подією. Згадають керівники про проблеми, непорозуміння. Але визнають, що недарма затрачали сили, бо діти сюди йдуть без примусу. На сьогоднішній день школу відвідує 80 учнів. Говоритиметься про плани; а саме: відкриття філії ДЮСШ та ремонт актового залу у місцевій школі. Михайло Дмитрович висловлює надію, що ямпільська філія нічим не поступиться Білогірській музичній школі, а згодом стане самостійною.
З вітальним словом виступила директор музичної школи М.Ф.Баранова, начальник відділу культури і туризму В.Л.Васильчук. Віра Леонідівна наголошує на тому, що крок за кроком ямпільський будинок культури відроджується і стане центром культурного життя, адже у стінах цього приміщення поселилася бібліотека, музей, і тепер - філіал музичної школи.
Нагородили грамотами районної ради та адміністрації. Її отримали О.С.Декалюк, співробітник ВАТ “Ямпільська ПМК – 182”, Н.В.Самойлович, викладач музичної школи, та І.А.Шевчук, голова правління ВАТ “Ямпільська ПМК – 182”. Саме Ігор Анатолійович зробив один з найвагоміших внесків. адже, погодився проводити роботи у борг. За частину роботи розрахувалися, а ще 70 тисяч гривень підприємству завинили. Ігор Анатолійович лише хоче, щоб вихованці закладу прославили Ямпіль на всю Україну.
Слід також подякувати іншим спонсорам - О.С.Трояну та В.М.Медвєдєву. До речі, на відкритті власники Ямпільського АРЗ подарували для школи магнітофон.
Грамоти відділу культури і туризму отримали викладачі музичної школи О.Теребей, Л.Корольчук, О.Корнійчук. 
З нагоди свята та відкриття школи концертом порадували викладачі та учні білогірської музичної школи. В.Басок, О.Корнійчук, Ю.Пацалюк, Н.Міщук, О.Теребей, Л.Корольчук, А.Богатирчук, О.Єсіпова вкладають у душі дітей прекрасне, що було підтверджено їхніми концертними номерами та виступами їх вихованців. Заворожили глядача молоді виконавці, майбутні білогірські перлини сцени О.Польова, Л.Матвійчук, Н. Кішканьова, К.Цимбалюк, О.Теравська, Х.Міракян, танцювальними номерами радував дует І.Панчук та В.Ямчук, колектив “Барви Поділля” під керівництвом Н.Самойлович.
Прийняли у лави вчителів та музикантів викладачів, які працюватимуть в новому закладі. Це І.А.Валєєва,(клас фортепіано), О.М.Олійник (клас хореографії), М.Ю.Сарат(клас гітари), І.В.Поліщук(клас баяна). Концертмейстером працює Л.К.Панасюк, а завгоспом Г.Т.Ситар. 
Приємною несподіванкою став фінал концерту, коли І.А.Шевчук оголосив, що перекаже на рахунок філії музичної школи 5 тисяч гривень.
А.ДЗИЦЮК.  


Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 944 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини