Понеділок, 29.04.2024, 21:50
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2009 » Грудень » 25 » Ще два автобуси
15:15
Ще два автобуси


Останній місяць року виявився щедро приправлений гарними подіями для жителів Білогірщини.

На шкільному подвір’ї Білогірського навчально-виховного комплексу – галас. У два ряди вишикувалися учні. Навпроти центрального входу у школу, яка лише два місяці, як відсвяткувала срібний  ювілей, стоять два красені – автобуси, прикрашені повітряними кульками.Очікуванні перших пасажирів.

Ще коли учні Квітневської школи зустрічали нового автобуса, від керівників району лунала фраза, що у нас в районі є 17 автобусів, які працюватимуть за програмою "Шкільний автобус”. Один із нових транспортних засобів, а саме автобус марки "Айван” дістався для Білогірського НВК, а інший, марки "БАЗ”, для відділу освіти Білогірської райдержадміністрації.

З нагоди влаштували у стінах школи свято. Отримують голова райдержадміністрації В.В.Кобера, заступник голови райради А.М.Андрухов, начальник відділу освіти М.М.Кабанова, заступник голови райдержадміністрації О.Г.Примак з рук юних україночок короваї.

Пізніше, виступаючи з вітальним словом Володимир Васильович скаже: "Мрія здійснилася. Знаємо, що вам одного автобуса замало. Тож сьогодні даємо ще одного. Це ще 24 місця. Будете гарно вчитися, то подумаємо ще про одного... Ви – майбутнє покоління і тому маєте отримувати все найкраще. Так тримати”.

До цих слів додалися слова вітань та побажань від А.М.Андрухова та М.М.Кабанової. Марія Миколаївна до кожної школи ставиться, як до свого дому і в її словах завжди відчувається теплота та прихильність до педагогічних учнівських колективів. Зрештою, велика дяка начальнику відділу освіти за старання у тому, щоб галузь, якою опікується, розвивалася.

Вітала зі святом президент Білогірського НВК М.Баранчук. Від імені батьків говорила О.В. Маргар’ян. Надали вітальне слово для  директора школи Л.Т.Кадук, яка зауважила, що матеріальна база у закладі освіти хороша, зокрема, пишаються  тут чотирьома комп’ютерними класами та двома актовими залами.

А що за свято без пісні? Музичним дарунком стали пісні у виконані вокальної групи дівчаток Білогірського НВК та дует К.Баранчук та В.Погосяна.

Ось і урочиста мить. Перерізана червона стрічка. З рук голови райдержадміністрації В.В.Кобери отримують водії О.В.Островський та В.Р.Ковцун ключі. Протоієрей, благочинний Білогірського округу УПЦ Олександр Теравський освятив автобуси та дітей, благословив у добру путь. Учні першого гімназійного класу займають місця у автобусі. Ось і перше коло по шкільному подвір’ї зроблене. ..

Залишається лише додати, що на "Айван” з районного бюджету було виділено 230 тис. гривень, а на автобус марки "БАЗ” – 139 тис. гривень.

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 718 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини