Вівторок, 07.05.2024, 03:53
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 22 » Привітання голови обласної ради Івана Гончара з Днем незалежності України
22:22
Привітання голови обласної ради Івана Гончара з Днем незалежності України

Шановні мешканці Хмельниччини!

Без перебільшення варто сказати, що ще ніколи в новітній історії Україна не зустрічала свій день народження у такій складній суспільно-політичній ситуації. За двадцять три роки нової України кожен з нас лише тепер реально відчув, що незалежність та свобода мають надзвичайно високу ціну - ціну людських життів. Ще рік тому у ці дні про таку самопожертву ми говорили, згадуючи вольнолюбиве козацтво, січових стрільців, мужніх вояків українських визвольних змагань, захисників Батьківщини від фашистських загарбників. Тепер же, від 22 січня цього року, на вівтар свободи українці приносять все нові жертви наших сучасників – молодих патріотів, багато з яких народилися вже в незалежній Україні.

Проте справді незалежною наша рідна земля буде лише тоді, коли будуть звільнені від терористів і російських найманців усі наші міста та села, коли життя повернеться у мирне русло, коли ми так само згуртуємось навколо вирішення інших проблемних питань, а найголовніше - коли усі ми витравимо зі своїх душ рабів, перестанемо відчувати себе чиїмись меншими братами і об’єднаємося воєдино перед усіма викликами та доведемо світові, що ми справді - браття козацького роду. Так було на Майдані, впевнений, так буде й надалі.

Ми вже не маємо права на помилки у своїй історії. Позбувшись тирана, ми переможемо й агресора, визволивши нашу землю від ворога, ми побудуємо на ній вільну державу вільних людей, бо лише на своїй, Богом даній землі, як заповідав Тарас, «своя правда і сила, і воля».

Дорогі земляки! У ці дні віддаймо шану патріотам усіх поколінь – тим, хто боронив рідну землю в минулому, відстоював духовність України, виборював незалежність та тим, хто і нині продовжує справу наших славних предків. Перш за все, вклонімося мужності Небесної сотні, бійців Збройних Сил України, Національної гвардії, підрозділів правоохоронних органів області, які ціною власного життя виборюють мирне і щасливе майбутнє європейської України. Підтримаймо їх вбиті горем родини, адже чужої біди не буває. Пам’ятаймо, що ми, українці, обов’язково переможемо. Ми гідні слави своїх дідів та прадідів. І ми можемо не лише в тузі співати «Пливе кача», а по-новому, з гордістю та патріотизмом, від якого перехоплює подих, виконувати слова нашої найголовнішої пісні – Гімну України. Були і будуть у нас і веселі пісні, бо нація, яка такою ціною платить за свою незалежність, – непереможна...

З Днем незалежності, дорогі подоляни!

Слава Україні!

З повагою та найщирішими побажаннями

голова обласної ради Іван Гончар

 

 
Переглядів: 445 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини