П`ятниця, 03.05.2024, 22:47
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Липень » 19 » На Білогірщині успішно реалізується Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
10:42
На Білогірщині успішно реалізується Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
    З метою виконання в районі завдання Президента України  Віктора Януковича щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів однією із форм  розвитку сільських громад є реалізація в районі Проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».
    Комплексний і збалансований розвиток сільських територій - це усталений стандарт для Європейського Союзу і орієнтир для державної регіональної політики в Україні, заявив Глава держави.
     В приміщенні малого залу Білогірської районної ради проведено тренінг з громадськими організаціями району по програмі ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на тему: «Оцінювання громадою реалізації мікропроекту».
     Тренінг проводив координатор обласного ресурсного центру громад  І.В.Клепач. Участь в тренінгу прийняли 25 громадських організацій з сіл Переросле, В’язовець, Степанівка  та селища Білогір’я.
    В процесі проведення тренінгу відмічено,що в районі на сьогоднішній день реалізовано мікропроект «Енергозберігаючі заходи у В’язовецькій ЗОШ I-III ступенів шляхом проведення капітального ремонту приміщення. Громадській організації вручено відповідний сертифікат.
   Завершуються роботи по капітальному ремонту водопроводу в с.Переросле.
   Учасниками заходу підведено підсумки і намічені заходи по завершенню в 2013 році мікропроектів щодо енергозберігаючих заходів у Білогірському дитсадку №1 (заміна вікон і дверей), та Степанівській ЗОШ  I ступеня (ремонт даху, заміна вікон та дверей).
   Учасники заходу відзначили ефективність від впровадження реалізованих проектів для вирішення соціальних проблем населених пунктів району.
Переглядів: 704 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ігор  
0
Дуже важливим є питання асфальтозберігання на дорогах, бо він постійно кудись пропадає.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини