Четвер, 02.05.2024, 09:15
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Вересень » 11 » Фестиваль у Йосипівцях
09:39
Фестиваль у Йосипівцях

Продовжується фестивальна хода естафети «Квітуй, мій край, Хмельниччино моя!» Білогірщиною. Минулої неділі фестиваль завітав у Йосиповецький заклад культури. Зустрічали гостей та односельчан чудовою виставкою вишиванок, картин та ікон. Організатори заходу вирішили нагадати – що село не лише колиска української культури, а й щедрий годувальник держави. Бо ж лише у подільській глибинці можна виростити таку добротну городину.

Тут вам і картопля, і гарбузи, і кукурудза, і виноград, і яблука. Все можуть виростити на землі наші господарі. І не лише виростити, а ще й зібрати щедрий урожай. А ще йосипівчани хизувалися грибочками, яких чимало є у місцевих лісах. Отож, усі любителі тихого полювання, - гайда у Йосипівці. Одним словом, виставка презентувала не лише кращі творчі здобутки місцевих жителів, а й доводила – є у селах господарі.

Урочисто передавали естафету жителям Йосиповець гості з Шимковець та Кур’янківський сільський голова М.Павлюк. А вітали присутніх у залі сільський голова М.Начичко та начальник відділу культури та туризму В.Бащук.

Аматори художньої самодіяльності подарували присутнім чудово підготовлений концерт. На сцені з’являлися талановиті солісти, дуети, тріо та квартети. Порадувала своєю виконавською майстерністю і вокальна група місцевого закладу культури. А доповнювали виступ співаків любителі художнього слова та гумору.

Слова подяки та шани ведучі заходу традиційно адресували людям, які зранку до смерканку трудилися в полі, ювілярів, котрі в парі, пов’язані сімейним рушником, півстоліття, ветеранам освітянської ниви, ветеранам художньої самодіяльності, медичним працівникам, новонародженим, іменинникам вересня, ветеранам Великої Вітчизняної війни та солдатським вдовам, матерям-героїням, молодим подружжям, що лише нещодавно стали на весільний рушник, та багатодітним сім’ям.

Л.ОСОБСЬКА,

А.ДЗИЦЮК




     
Переглядів: 500 | Додав: bil-rada | Теги: Йосипівці, фестиваль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини