Субота, 04.05.2024, 10:46
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Липень » 23 » Фестиваль «Квітуй мій край, Хмельниччино моя»
14:57
Фестиваль «Квітуй мій край, Хмельниччино моя»
   Минулих вихідних свою естафетну ходу у Залузькій сільській раді продовжив районний фестиваль «Квітуй, мій край, Хмельниччино моя!», де водночас відбулось і вшанування багатодітних матерів.
    Незважаючи на дощову погоду, у Залузькому будинку культури зібралося багато люду. Жителі села з нетерпінням чекали  концерту ще й тому, що на свято запросили жіночий  вокальний народний аматорський ансамбль «Мелодія» районного будинку культури.

    При вході у фойє за сприяння сільського бібліотекаря А.Гелеги розмістилася виставка народних умільців, на якій були представлені кращі роботи вишивальниць Дем’янець М.М, Осіпчук І.В., Довгалюк Т.О.

    Дорога від Воробіївки до Залужжя не близька, але сільський голова Кордонець В.М. та завідуюча сільським клубом Зембецька Г.Д. знайшли вільний час для того, щоб приїхати та передати вимпел фестивалю Залужському сільському голові Н.С.Кравчук.

    До вітального слова запросили директора РБК М.П.Хоменка. А потім гостям вручили коровай, спечений умілими руками А.Гелеги, та уже за гарною традицією його порізали та роздали усім присутнім в залі.
     Розпочинає концертну програму ведуча свята Маєвська Н.М. Гарні, ніжні, милі слова лунають в адресу матерів-героїнь, які народили та виховали п’ять і більше дітей, а їх на території Залужської сільської ради аж 26.

    Звучали пісні самих наймолодших учасників концерту. Це Аня Польова, Таїса Миронюк, Мар’яна Примак. Художнє читання звучало з уст Д.Рудюк та Г.Дембіцької. Танцювальний дитячий колектив Залузької середньої школи виконав танець «Красуні». Пісню «Мамо, тобі низесенько вклонюсь» виконала художній керівник установи А.Мокроуз.

     Атмосферою чистої вдячності зустріли глядачі жіночий ансамбль «Мелодію» РБК, керівником якого є І.Цибуля, а також солістів О.Писаренко, Н.Рибінську, І.Цибулю. Останній також подарував глядачеві жартівливі хвилини гумору.

     Щоб вшанувати свої матерів та бабусь на свято були запрошені їхні діти та онуки, які в знак поваги, любові та доброти подарували їм квіти та подарунки.
      На закінчення концерту прозвучало величальне «Многая літа».
Переглядів: 511 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини