Неділя, 28.04.2024, 01:43
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2009 » Грудень » 8 » День місцевого самоврядування
13:36
День місцевого самоврядування


Відкрита, прозора та цілеспрямована- така праця людей, які святкували 7 грудня. Відзначення Дня місцевого самоврядування не випадково припало на 7 грудня. Адже, ще у 1990 році був примйнятий Закон про місцеве самоврядування. З часом він змінювався та доповнювався. Зараз ми стоїмо на порозі нових змін і бачимо нові перспективи. Але безпосередня заслуга у цьому людей , яких ми просто називаємо- "місцева влада".

Напередодні свята представники органів місцевого самоврядування зібралися у залі районного будинку культури, щоб порадіти за здобутки один одного, прийняти вітання від вдячних громадян, а ще послухати гарну і радісну пісню.

 А потому з вітальним словом на сцені голова районної ради М. Д. Ямчук, голова райдержадміністрації В.В.Кобера.  Грамотою обласної ради нагороджено В.В.Юрчука, депутата райради, начальника Білогірської філії ВАТ "Хмельницькгаз”, П.А.Гуменюка, голову Малоборовицької сільської ради; В.В.Коберу, голову  райдержадміністрації.  Грамоту обласної адміністрації  отримали – В.Ф.Ващук, Хорошівський сільський голова, В.А.Миханчук, очільник Микласької сільської ради та М.Д.Ямчук, голова районної ради. Грамоти районної адміністрації та районної ради теж знайшли своїх володарів. З рук керівників району їх отримали В.В.Галащук, В.С.Кашперук, Л.І.Кирилюк, М.П.Тищук, В.Л. Очаківський, Л.П.Філіпюк, В.М.Оліх, М.П.Начичко, Г.В.Назарук.

В огляді конкурсі на кращий санітарний стан та благоустрій населених пунктів перемогу отримали Вільшаницька сільська рада ( сільський голова Н.Є.Артемчук), Мокроволянська  (В.Л. Живлюк) та Сивківська сільська рада (сільський голова В.О. Іванюк).  Вони отримали грамоти та цінні подарунки.

Виступила з вітальним словом і директор центру зайнятості Л.П.Тищук. За найкраще виконання соціальних угод грамоти від центру зайвості отримали сільські голови П.А.Гуменюк та Н.Є.Артемчук, а також голова райради М.Д. Ямчук.

Вітання від Прем’єр – міністра України Ю.В.Тимошенко зі сцени зачитав М.Д.Ямчук.

 Своїми піснями порадували присутніх Н.Рибінська, І.Цибуля, Ю.Гаврилюк, Х.Міракян, В.Басок, О.Теребей, дует "Ти і я” та дует у складі К.Баранчук і В. Погосяна. Також у дарунок на сцені були хореографічні номери, які виконували  учні дитячої музичної школи.

Коли на сцені з’явився народний фольклорний аматорський гурт "Забава” вітальну естафету підхопила В.Л.Васильчук, начальник відділу культури і туризму.  Запам’яталася присутнім пісні у її виконанні, а також  хореографічна композиція педагогів та учнів музичної школи "Родина”.  

 

  

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 759 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини