Четвер, 02.05.2024, 08:14
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Вересень » 11 » День фізкультурника
10:26
День фізкультурника


У ці вересневі вихідні дні вся Україна відзначала День фізичної культури та спорту. Хочеться наголосити, що саме ця подія займає дуже важливе місце у житті нашої держави. Хто б що не говорив, а сила держави, у прямому і переносному значенні, залежить від стану здоров’ я і дорослих і дітей. Здорова нація – сильна країна. Саме таку активну позицію у розвитку фізкультури та спорту займає керівництво району.
Заступник голови районної ради В.Л.  Васильчук та заступник голови районної державної адміністрації О.Г.Примак щиро привітали в день свята та нагородили кращих спортсменів району почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради і цінними подарунками.
Спортивне життя цього дня вирувало повсюди. Особливо людно було на районному стадіоні, спортивному майданчику школи, у спортивному залі Білогірського РБК, шаховому клубі. Тут вели гостру боротьбу футбольні, волейбольні команди району. Відрадно, що разом з молодими у спортивній боротьбі взяли участь і ветерани. Зокрема,  вони змагалися у  турнірі по шахах. Серед них найкращих успіхів досягли С.Т.Захарчук та Ф.М.Котвіцький, які розділили між собою 1-2 місця. Третім призером став В.Ф.Брюховець.
 Не менш видовищно пройшов турнір і по міні-футболу, в якому  взяли участь  команди «Рідний край», с.Квітневе, «Перлина», смт Білогір’я, «ФК Юрівка», с.Юрівка та молоді спортсмени Юровецької ЗОШ І-ІІІ ступеня.
 Переможцями турніру стали представники села Квітневе.  Велика заслуга в цьому не тільки спортсменів, які, до речі, показали змістовну, результативну гру, а й справжніх організаторів спортивної роботи  О.С Вознюка та М.Д.Возного. Друге місце посіла команда «Перлина», третіми стали футболісти «ФК Юрівка».
 Відмінно зарекомендували себе члени команди Юровецької загальоосвітньої школи. І хоча молоді футболісти не завоювали призового місця, але відмінна організація, пунктуальний підхід до справи вчителя фізкультури  А.С. Левчука  свідчать про їх любов до спорту та великий потенціал в цьому напрямку. Хочеться також подякувати директору щколи М.Н. Троцюку  за таких відданих своїй справі людей, які прищеплюють дітям любов до фізичної культури.



Переглядів: 538 | Додав: bil-rada | Теги: день фізкультурика в Білогірї | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини