Четвер, 02.05.2024, 13:59
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Вересень » 6 » Чудовий подарунок - новенький автобус
16:17
Чудовий подарунок - новенький автобус
  


  Нещодавно Сушовецьку загальноосвітню школу відвідав губернатор Хмельниччини, голова обласної державної адміністрації В.Ядуха. Місцевим малюкам очільник Подільського краю привіз чудовий подарунок – новенький автобус, який підвозитиме дітей до школи із сусідніх сіл в рамках програми «Шкільний автобус».
    На шкільному подвір’ї зібралися учнівський та педагогічний колектив, директори освітніх закладів району. Були на урочистостях присутні і керівники білогірського краю Л.Янишина, голова райради, О.Мельничук, голова райдержадміністрації, В.Олуйко, депутат обласної ради, П.Іващук, Герой України, депутат обласної ради, М.Кабанова, начальник відділу освіти РДА, та Г.Наголюк , Сушовецький сільський голова. Хлібом-сіллю зустрічали гостей сушівчани. А чарівні україночки виконали музичне вітання. На обличчі присутніх радісні посмішки, в очах – вогники радості. Адже, новий шкільний автобус – це гарний подарунок на початок нового року.



    Вітаючи освітян, В.Ядуха, голова Хмельницької ОДА, сказав: «Майбутнє - це наші діти. Як сказав Президент України В.Ф.Янукович «Якісна освіта сьогодні - успішна держава завтра». Влада приділяє велику увагу подальшому розвитку освіти. В області в цьому році закуплено 53 автобуси для школярів, за два роки відкрито 68 дитсадків, нині 500 шкіл обладнано внутрішніми туалетами, 93% дітей охоплені підвезенням до навчальних закладів. Ми не будемо знімати програму «Шкільний автобус», адже старі автобуси будуть замінені на нові. Не залишиться за межами нашої уваги і рівень заробітної плати педагогів. Надання якісної освіти дітям питання номер один для нашого суспільства. І ми не повинні зупинятися на досягнутому, а робити усе для того, аби позитивних кроків та нових звершень було набагато більше».
    До-речі, вартість одного шкільного автобуса складає 380 тисяч гривень.  Також на урочистостях голова облдержадміністрації вручив директорам Соснівської та Денисівської шкіл документи на комп’ютери (по п’ять кожній), а директору Білогірського НВК - документи на три швейних машинки.



    Віталій Олуйко, депутат обласної ради, вітаючи присутніх, зауважив, що старі автобуси марки «Еталон» та «Богдан», які вручалися школам 10 років тому, будуть замінені на нові, українського виробництва. А також розповів, що на базі Ямпільського ремонтного заводу створена станція технічного обслуговування шкільних автобусів західного регіону.
    Дякувала за таки гарний подарунок представникам владі директор школи Т.Панчоха. «Діти підвозяться з трьох населених пунктів Варивідки, Миклаші, Водички. Підвозу потребують 50 учнів. «Газеллю» їздили два рази, а тепер скоротимо маршрут», - розповіла директор. Ще однією мрією Таміли Іларіонівни є газифікація сільського закладу освіти.
    Старшокласниця Катя, напевно, висловила думку усіх учнів, поділившись своїми емоціями: «Тепер і в зимку, і в осінню пору нам буде добре діставатися до школи. Будемо їздити у комфортабельному автобусі. А отже, будемо краще навчатися»


    На завершення урочистостей, В.Ядуха ще раз звернувся до присутніх і пообіцяв, що наступний шкільний автобус приїде у Юровецьку школу.
    Символічну стрічку очільник подільського краю перерізав разом з учнями школи. А потому щиро та відверто спілкувався з освітянами району, які розповідали Василю Степановичу про проблеми, які їх турбують.

Переглядів: 461 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини