П`ятниця, 26.04.2024, 17:47
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Листопад » 26 » Відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації
09:32
Відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації

25 листопада 2014 року відбулось розширене засідання колегії обласної державної адміністрації, у якому прийняла участь голова районної ради Людмила Янишина.

Перед початком планової роботи головуючим було нагороджено двох подолян з нагоди Дня працівників сільського господарства. Відповідно до Указу Президента України за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю орденом "За заслуги" І ступеня відзначено Мастія Василя Васильовича, депутата обласної ради, директора товариства "Святець", с.Святець Теофіпольського району та орденом княгині Ольги III ступеня – Новосядлу Галину Василівну, головного зоотехніка сільськогосподарського товариства "Хорост Плюс", с.Кадиївка Ярмолинецького району.

Приступивши до розгляду питань, члени колегії проаналізували 6 пунктів порядку денного.

Про хід виконання програми розвитку агропромислового комплексу в галузі тваринництва поінформував заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Конончук. Як наголосив Вадим Петрович, за 10 місяців цього року темп росту валової продукції тваринництва за всіма категоріями господарств становить 105,4%, у сільгосппідприємствах – 113,3 відсотка. За цей же період у порівнянні з минулим роком за всіма категоріями господарств збільшено виробництво м’яса на 12% або на 7,5 тисяч тонн, виробництво молока – на 2,5% або на 12 тисяч тонн, виробництво яєць на 9,6% або на 148 мільйона штук.

Цьогоріч у сільгосппідприємствах області збільшено поголів’я корів більш як на 800 голів. Однак, у Полонському районі до початку року дійне стадо зменшено на 300 голів, Городоцькому – на 139 голів, Красилівському – на 105 голів, Деражнянському – на 72 голови.

З метою збільшення виробництва продукції тваринництва продовжується будівництво та реконструкція тваринницьких об’єктів. Цьогоріч введено в експлуатацію 8 комплексів: один молочнотоварний комплекс ТОВ «Оболонь Агро» у Чемеровецькому районі на 624 корови, один відгодівельний комплекс ТОВ СГП «Дніпро» у Славутському – на 100 голів, 3 свинокомплекси ПП «Аграрна компанія 2004» на 16 тисяч голів, по одному свинокомплексу у ТОВ «Подільський бекон» у Старокостянтинівському районі на 1300 свиноматок на ТОВ «Україна-2001» у селищі Базалія Теофіпольського району на 11 тисяч голів.

Завершено будівництво та реконструкцію одного приміщення відгодівельного комплексу ВРХ на 180 головомісць у ТОВ «Наулів» Чемеровецького району, другого модуля з двома приміщеннями свинокомплексу – репродуктора у ТОВ «Камчатка» в Ізяславському і чотирьох приміщень відгодівельного свинокомплексу у ТОВ «Ярос-Агро» у Городоцькому районах. Проводиться розширення будівництва зон з вирощування молодняка та утримання курей-несучок птахофабрики ПАТ «Агрофірма «Авіс» у Кам’янець-Подільському районі. Проте подібні інвестиції не залучаються у Деражнянському, Летичівському, Новоушицькому, Полонському та Старосинявському районах.

Відповідно до розпорядження колегії за підсумками поточного року роботу районних державних адміністрації щодо виконання програми розвитку агропромислового комплексу у галузі тваринництва визнано такою, що потребує поліпшення.

Також визнано недостатньою роботу Віньковецької, Деражнянської, Летичівської та Новоушицької райдержадміністрацій з питань збільшення валового виробництва продукції тваринництва; Полонської, Кам’янець-Подільської, Красилівської та Шепетівської РДА з питань збільшення чисельності поголів’я великої рогатої худоби і свиней.

Звернено увагу голів Деражнянської, Летичівської, Полонської, Новоушицької, Старосинявської та Ярмолинецької РДА на бездіяльність у питаннях залучення інвестицій у відновлення роботи тваринницьких ферм і комплексів.

Про підсумки фінансово-господарської, творчої діяльності обласних театрально-концертних установ доповідала начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Ірина Трунова.

За звітний період обласними театрально-концертними установами проведено 924 концерти та вистави, які відвідали 189,7 тисяч глядачів, отримано доходів від основної діяльності на суму 1414,8 тисяч гривень.

Згідно із рішенням управлінню культури, національностей та релігій ОДА рекомендовано сприяти участі колективів і виконавців обласних театральних установ у всеукраїнських, регіональних культурно-мистецьких акціях та організовувати проведення благодійних концертів та вистав для дітей пільгових категорій, дітей воїнів АТО та переселенців із зони антитерористичної операції, ветеранів Великої Вітчизняної війни та бійців, що перебували в зоні АТО.

Також присутні заслухали інформацію директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергія Вавринчука про стан поводження з небезпечними відходами, у тому числі непридатними до використання та забороненими до застосування хімічними засобами захисту рослин.

Члени колегії прийняли розпорядження «Про нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Хмельниччиною» Кирила Чумакова – начальника Хмельницької районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Окрім того, на засіданні заслухано інформацію про стан виконання завдань у сфері державної кадрової політики, визначених актами і дорученнями Президента України та про стан виконавської дисципліни в обласній державній адміністрації у ІІІ кварталі 2014 року.

Переглядів: 471 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини