П`ятниця, 03.05.2024, 22:39
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Жовтень » 1 » 90-літній ювілей
16:45
90-літній ювілей

Немає, мабуть, такої людини, яка б не хотіла прожити довге та щасливе життя, та ще й у міцному здоров’ї. Однак вдається це не всім. Десятки та сотні років люди намагаються розгадати секрети здоров’я та безсмертя, однак похвалитися столітнім ювілеєм може мало хто. А от Антоніні Філимонівні Піддубняк, яка мешкає у Хорошеві, залишилося подолати маленький рубіж у десятиліття, аби зустріти столітній ювілей. Проте, як кажуть у народі, на майбутнє загадувати не слід, а от похизуватися іменинниця може багато чим. І то не лише тим, що 29 вересня на її життєвому полотні розцвів червоною ружою прекрасний дев’яностий ювілей.


На питання у чому секрет довголіття ця чарівна та мініатюрна жіночка достеменно відповісти не може. Проте її рідні запевняють, іменинниця ніколи не цуралася ніякої роботи. І навіть зараз поважній берегині сімейного вогнища важко всидіти без діла. Ось до прикладу, може і у дворі, і в господі лад навести. Та так, що все буде виблискувати чистотою. І молода господиня позаздрить вправності та спритності пані Антоніни. Антоніна Філімонівна народилася в Хорошеві, тут зустріла свою долю – хорошого чоловіка Василя Михайловича. Молоді люди одружилися, дали життя для шістьох дітей – трьох синів та трьох дочок. З юних літ пані Антоніна була привчена до праці. Все життя пропрацювала в рільничій бригаді. Важкими були роки голодомору. І коли здавалося, що життя починає налагоджуватися, світлі плани і мрії зруйнував агресор – війна вносила свої корективи. Ті роки довгожителька згадує зі сльозами на очах. Проте незважаючи на усі випробування, що приготувала жінці доля, вона вистояла, а саме головне не втратила любові до життя, оптимізму і почуття гумору. Бо ж вміє розважити словом. У цьому могли переконатися на власні очі і представники влади голова райдержадміністрації О.Мельничук, заступник голови райради В.Васильчук, начальник управління праці та соціального захисту населення Т.Романюк, директор терцентру Р.Маринчук, котрі завітали в оселю довгожительки аби привітати її з гарною датою, що нещодавно постукала у двері, побажати зустріти столітній ювілей, а також щастя, здоров’я та родинної злагоди та подарувати букет осінніх квітів. Привітали односельчанку і сільський голова В.Ващук, і голова первинної ветеранської організації О.Поліщук.


А.Ф.Піддубняк гостям раділа. Розповідала про своє життя, жартувала та показувала родинне дерево, яке виготовила її онука. А ще дякувала високопосадовцям та наголошувала, аби ще не одноразово завітали до неї на гостину.

Ювілярка дочекалася 13 онуків та правнуків. Любить перебувати на свіжому повітрі. На долю Антоніна Філімонівна ніколи не нарікає, хоча й життя видалося нелегке. Найбільшим своїм скарбом вважає таки здоров’я, адже коли є, то є все: і наснага до роботи, і натхнення для подолання перешкод, і бажання до життя.

Переглядів: 558 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини