Вівторок, 30.04.2024, 20:14
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Липень » 04

Майже півтора мільйона гривень уже отримали постраждалі учасники та члени сімей загиблих учасників масових акцій громадського протесту.
Виплату грошової допомоги обласна рада здійснює відповідно до прийнятого на пленарному засіданні двадцять четвертої сесії рішення. Депутати врахували висновок тимчасової комісії обласної ради з визначення обґрунтованості та розміру грошової допомоги та підійшли до виплат диференційовано. Залежно від ступеня важкості ушкоджень, учасники отримали по 30, 15 та 7 тисяч гривень.

«По сто тисяч гривень сім’ям сімох Героїв Небесної сотні ми перерахували ще місяць тому, - розповідає голова обласної ради Іван Гончар. – Уже сьогодні ми завершили виплату грошової допомоги, а це майже сімсот тисяч гривень, 35 постраждалим майданівцям. Однак на останньому засіданні сесії було внесено зміни до цього списку і він поповнився ще на 9 осіб. Виплати ж їм грошової допомоги відбудуться відразу після оформлення повного супровідного пакету документів».

У списках загиблих учасників – троє мешканців області, я ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: bil-rada | Дата: 04.07.2014 | Коментарі (0)

2 липня у сесійній залі Верховної Ради України відбулися парламентські слухання на тему: «Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави». Як наголосив при відкритті слухань заступник Голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський, має бути визначено головні завдання для підтримки наукової галузі.

Ініціатором проведення слухань виступив Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти. При цьому він звернув увагу на широку зацікавленість до тематики парламентських слухань з боку профільних Комітетів ВРУ, зокрема, з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань промислової та інвестиційної політики, з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, з питань охорони здоров’я, з питань соціальної політики та праці.

На слуханнях була присутня делегація освітян від Хмельницької області, народні депутати України, керівники Уряду, представники Адміністрації Президента України, Ради національної безпеки і оборони, національних академій наук, керівників і представників місцевих органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в галузі науки, працівників наукових установ, вищих навчальних закладів, наукових кіл і громадських організа ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: bil-rada | Дата: 04.07.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини