Вівторок, 30.04.2024, 10:46
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Листопад » 04

      З нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери - у приміщенні районного будинку культури відбулось урочисте зібрання, на якому голова районної ради Л.В. Янишина, голова райдержадміністрації В.В. Заріцький привітали учасників свята, побажавши їм щастя, здоров’я, оптимізму, енергії та успіхів у вашій благородній справі, адже їх доброта і щедрість душі зігрівають людей похилого віку, інвалідів, дітей сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені і багатодітні сім’ї. Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної політики, у центрі якої людина, її права, інтереси та потреби.
  Кращі працівникі соціальної сфери були нагороджені грамотами районної ради та райдержадміністрації і цінними подарунками, а також подарунками від районної організації Партій регіонів.
    З теплими словами подяки за розуміння та підтримку у спільній справі та з нагоди свята В.В. Заріцький звернувся від імені депутатської фракції Партії регіонів до Заслуженого працівника соціальної сфери, голови районної ради Л.В. Янишиної та вручив цін ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: bil-rada | Дата: 04.11.2011 | Коментарі (0)

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

         Від імені районної ради щиро вітаю Вас з професійним святом!
    Відзначення Дня працівника соціальної сфери - справедлива шана сусупільства за Вашу щоденну, таку вкрай необхідну справу захисту соціальних прав кожної людини. Старанна праця, чуйне ставлення до людей, прагнення допомогти кожному знайти вихід з найскрутніших ситуацій - за все це вас шанують люди.
   В сучасних умовах економічного відродження України вагомий Ваш внесок у створення належних, безпечних, здорових умов праці, надійний захист від безробіття й бідності, підтримку знедолених у старості і хворобі.
    Прийміть щирі вітання Вам і Вашим родинам, побажання міцного здоров'я, щастя родинного затишку і тепла, нових успіхів у Вашій благородній і почесній праці.

Л.В. Янишина
голова районної ради
Переглядів: 587 | Додав: bil-rada | Дата: 04.11.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини