Понеділок, 29.04.2024, 13:46
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Травень » 09

   Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день звертаємося до Вас, шановні жителі Білогірського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Від усієї душі вітаємо Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!
   Цей  день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
   Ми всі – одна команда. Ми знаємо, білогірчани завжди працювали на стабільність у своєму чудовому, рідному краю. У нас єдина мета – зробити все можливе для процвітання Білогірщини та України в цілому.
   Шановні ветерани! Ще раз зі святом Вас. Міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. 

  Голова районної ради                              Голова райдержадміністрації

    &n ... Читати далі »
Переглядів: 1171 | Додав: bil-rada | Дата: 09.05.2011 | Коментарі (0)

 6 травня 2011 року в «Ветеранській світлиці» районного територіального центру соціального обслуговування населення, напередодні Дня Перемоги, відбулася зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни з керівництвом району: головою районної ради Людмилою Янишиною, головою районної державної адміністрації Валентином  Заріцьким. На заході присутні голови первинних ветеранських організацій, ветерани війни з усіх територіальних громад району.
  Голова районної ради Людмила Янишина щиро привітала ветеранів з 66-ою весною Перемоги, підкресливши, що вони є взірцем для теперішнього покоління, а також наголосила ,що Президент України Віктор Янукович, напередодні 9-го травня, озвучив наміри керівництва держави підняти на 20-25 процентів пенсії інвалідам Великої Вітчизняної війни.
  Здоров’я, щастя, довголітньої активності побажала учасникам Великої Вітчизняної війни Янишина Людмила Василівна.
  А далі ветерани невимушено спілкувалися з владою району.
    На заході окремі ветерани були нагородженні очільниками району Подяками райдержадміністрації та районної ради з врученням подарунків, а для всіх присутніх були вручені вітальні листівки та сувеніри.
  Ветеранам була запропонована змістовна концертна програма, благодійний обід.
  На закінчення зустрічі керівники району з учасниками Великої Вітчизняної війни поклали квіти до пам’ятника воїнам-односельчанам в Біл ... Читати далі »
Переглядів: 548 | Додав: bil-rada | Дата: 09.05.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини