Понеділок, 29.04.2024, 18:04
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Відвідали Юровецьку загальноосвітню школу
11:28
Відвідали Юровецьку загальноосвітню школу
        Юровецьку школу можна занести до числа щасливець. Лише у травні цього року тут відбулися урочистості, де колектив отримав новенького автобуса у рамках програми «Шкільний автобус». І ось чергове везіння. З обласного бюджету було виділено 470 тисяч гривень для виконання ремонтних робіт у закладі освіти.

Василь Ядуха, голова Хмельницької обласної державної адміністрації, Людмила Янишина, голова районної ради, Валерій Курсов, голова райдержадміністрації, Тетяна Власюк, заступник директора обласного департаменту освіти, та Марія Кабанова, начальник відділу освіти та спорту, відвідали Юровецьку загально-освітню школу. Ще на подвір’ї вловлюється запах свіжої фарби. Воно й не дивно! Класи відремонтовані, все доведено до ладу. Чекають шкільні кабінети на своїх вихованців. А на дворі ще доводили до ладу інвентар на спортивному майданчику.

Представники влади різних рівнів спілкуються з педагогами та жителями сільської ради, котрі зібралися до гурту, аби поспілкуватися з високо посадовцями, як то кажуть, на пряму. Потому екскурсія закладом освіти. Директор школи Микола Троцюк розповідає, що наразі від виділеної суми, освоєно 60 відсотків – перекрито дах, ведуться роботи по ремонту фасаду будівлі. Треба ще зробити козирки над входом, встановити ринви та довести до ладу спортзал. До-речі, Микола Наумович запевнив гостей, що спортивний зал зимою місце, де проводять своє дозвілля не лише учні школи, а й усі прихильники здорового способу життя.

Першого вересня за парти у Юровецькій школі сяде 107 учнів. Школярам у подарунок губернатор привіз м’ячі, волейбольні сітки. А ще м’ясорубку для харчоблоку. Адже, після активного заняття фізичною культурою не гріх втамувати апетит смачною стравою.

         Ще одне питання, у вирішенні якого громада просила допомоги у Василя Ядухи, стосувалося дошкільного закладу.

         – Дитсадок діє у місцевій школі. Аби його розширити та модернізувати, створити комфортні умови для перебування малюків, вирішено віддати для нього праве крило школи. Кошти на облаштування дитсадка треба вишукати в райбюджеті, бюджеті сільської ради, залучити до співпраці спонсорів. Треба, щоб дитсадочок був, – резюмував очільник області

         В свою чергу, голова сільської ради Олександр Начичко зазначив, що на роботи по облаштуванню садочка для малечі потрібно близько трьохсот тисяч гривень. А проектно-кошторисна документація уже виготовлена.

         Перебуваючи у Юровецькій школі, Василь Ядуха, голова обласної державної адміністрації, оглянув і спортивний майданчик, адже одним із пріоритетних напрямків діяльності є залучення молоді до здорового способу життя:

         – Соціальні ініціативи Президента України активно втілюються на Хмельниччині. І ми повинні залучати дітей, наше майбутнє, до спорту, прививати любов до здорового способу життя. Проводиться інвентаризація спортивних майданчиків на території області. І я більш, ніж впевнений, що лише спільними діями влади, громадськості, бізнесових структур треба навести порядок і подбати, щоб на кожному майданчику було належне спортивне обладнання. Понад 20 тисяч дітей шкільного віку залучено до спорту. Більше трьох тисяч спортивних споруд нараховується по області. Ми зробимо усе для того аби зміцнити матеріальну базу і діти мають бути зайняті після уроків. Адже, здорова нація – здорова Україна, – підсумував Василь Степанович.

         Крім того, місцеві заклади освіти відчувають велику підтримку від дирекції господарства ТОВ НВА «Перлина Поділля».

          

Переглядів: 442 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини