Середа, 24.04.2024, 04:44
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Листопад » 19 » Відбулося засідання „круглого столу”
14:49
Відбулося засідання „круглого столу”

19  листопада   2014 року в Білогірському районному  центрі зайнятості відбулося засідання „круглого столу” на тему: „Співпраця  центру  зайнятості  з   сільськими  та  селищними  радами  в  частині  виконання  угод  про співпрацю  за 2014 рік ”. Участь у ньому взяли заступник голови районної ради Віра Васильчук, заступник голови районної державної  адміністрації Віктор Ярощук,  директор Білогірського РЦЗ Лариса Тищук, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Віталій Мазур, голови сільських та селищних рад.
       Відкрила засідання „круглого столу” директор Білогірського районного центру зайнятості Л.Тищук. У своєму виступі вона висвітлила питання ситуації на ринку праці району за 10 місяців 2014 р. у порівнянні із аналогічним періодом попередніх років та пріоритетні завдання служби зайнятості на наступний 2015р.
             Проаналізувавши виконання угод між центром зайнятості та сільськими, селищними радами за 2014 рік та навівши факти плідної співпраці,   начальник відділу взаємодії з роботодавцями В.Мазур зосередив увагу учасників заходу на важливості підписання даних угод на 2015 рік.
             Голова Квітневської сільської ради М. Романюк, зауважив, що ліквідація на території сільської ради шкіл, дитячих садочків, бібліотек, ФАПів та повернення в  бюджет сільської ради лише четвертої частини податку за користування сільськогосподарськими земельними ділянками  призведе до скорочення робочих місць і зменшення чисельності  осіб працездатного віку.
      Заступник голови районної ради В.Васильчук звернула увагу усіх присутніх, щодо ролі органів місцевого самоврядування у розвитку соціальної інфраструктури в сільській місцевості та необхідності внесення своїх пропозицій з питань співпраці із центром зайнятості.
             Заступник голови райдержадміністрації В.Ярощук обговорив питання необхідності пошуку резервів  діяльності на селі  шляхом співпраці з усіма зацікавленими структурами, роботодавцями та особливо із службою зайнятості. Саме вони є первинною ланкою у формуванні інформаційної бази, визначенні перспектив розвитку сфери застосування праці в межах підпорядкованої їм території, розвитку інфраструктури села.
          Підводячи підсумки засідання „круглого столу” та з метою подолання негативних тенденцій у сфері зайнятості та створення умов щодо розвитку підприємництва на селі, активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць та координації спільних дій спрямованих на розвиток своїх громад, її учасниками було прийнято рекомендації.

Переглядів: 462 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини