Субота, 04.05.2024, 13:29
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Липень » 25 » Відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації
13:20
Відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації
     25 липня 2013 року відбулось  чергове засідання колегії районної державної адміністрації  за участю голови районної ради Янишиної Людмили Василівни
     На засіданні розглянуто наступні питання:  про підсумки соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2013 року;  про хід виконання обласної програми боротьби з онкозахворюваннями на період до 2016 року; про стан боротьби зі злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян району.
    Начальник  відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури  Олег Алексєєв відзначив, що підсумки розвитку Білогірського  району за І квартал 2013 року демонструють стабілізаційні процеси у сільському господарстві, промисловості, інвестиційній діяльності, в сферах споживчого ринку та послуг. Рейтингові показники значно покращились.
      Він, зокрема, зауважив, що владою закладена система цінностей, яка чітко орієнтована на забезпечення соціально-економічного розвитку району, зростання рівня життя громадян, спрямування фінансової та податкової політики на побудову ефективної, економічно-спроможної держави. Це свідчить про те, що в районі продовжують реалізовуватися соціальні ініціативи  Президента України Віктора Януковича.
     Про виконання
обласної програми боротьби з онкозахворюваннями на період до 2016 року проінформував заступник головного лікаря центральної районної лікарні Іван Різак, який наголосив, що онкологічні захворювання - одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Протягом останніх років злоякісні новоутворення стабільно займають одне з провідних місць у загальній захворюваності.  Президент України Віктор Янукович, Уряд пріоритетним напрямком розвитку в державі вважають медицину. Завдяки ініціативам Глави держави, що стосуються розвитку медичної галізі, ми маємо змогу значно покращити рівень надання медичної допомоги . На сьогоднішній день активно впроваджуються нові технології, а сучасні методи лікування онкозахворювань стали доступнішими для жителів Білогірщини.
    Про стан боротьби зі злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян, в районі проінформував головний спеціаліст з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації М. Тищук.  
   
Переглядів: 466 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини