Субота, 04.05.2024, 09:09
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів
16:02
Урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів
Міжнародний день інвалідів хоч і не назвеш святом, та відзначають його не чим іншим, як веселощами. У дитячій школі мистецтв з нагоди цього дня відбувся концерт для людей з обмеженими фізичними можливостями. Були пісні, подарунки і щасливі посмішки, подаровані присутнім викладачами та учнями школи мистецтв.

Захід не обійшовся без шановних гостей. З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради Л.Янишина, заступник голови райдержадміністрації О.Примак, начальник управління праці та соціального захисту населення Т.Романюк. Протоієрей Олександр Теравський, Благочинний Білогірського округу УПЦ, привітав присутніх зі святом та вручив солодкі подарунки.
      Кожен з виступаючих зауважував, що влада та керівники відповідних установ усіляко сприятимуть створенню умов, за яких люди з особливими потребами змогли б почуватися комфортно, економічно себе забезпечуючи.
       До речі, саме таким закладом, де створено все для безтурботного життя знедолених та самотніх людей, є і будинок-інтернат для одинок та пристарілих громадян. Мешканців закладу цього дня також відвідали керівники району Л.Янишина, голова райради, О.Примак, заступник голови райдержадміністрації, та Т.Романюк, начальник управління соціального захисту населення.
     Гості передали мешканцям закладу подарунки. Звернулася до присутніх і директор будинку –інтернату Н.Нагорна, котра багато сил прикладає для того, аби життя тих, хто тут перебуває, було сповнене яскравих барв та позитиву. А потому протоієрей Олександр Теравський, Благочинний Білогірського округу УПЦ, освятив автомобіль, придбаний будинком-інтернатом.
    На завершення – музичні подарунки від учасників художньої самодіяльності районного будинку культури.
Переглядів: 465 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини