Понеділок, 29.04.2024, 11:12
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Квітень » 18 » Семінар-навчання посадових осіб місцевого самоврядування району з питань організації роботи сільських, селищних рад
14:26
Семінар-навчання посадових осіб місцевого самоврядування району з питань організації роботи сільських, селищних рад
                                                                                                                                                        

 
  15 квітня 2011 року у великому залі засідань районної ради відбувся семінар посадових осіб місцевого самоврядування району з питань організації роботи сільських та селищних рад.
       Відкрила семінар та ознайомила присутніх  з планом проведення - голова районної ради Янишина Людмила Василівна.
       Першим етапом семінару був перегляд відеофільму про результати об'їзду сільських рад. Заступник голови районної ради Васильчук Віра Леонідівна детально зупинилася на результатах першого етапу районного конкурсу серед сільських та селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, охарактеризувавши  окремо кожну сільську
 раду. По благоустрою територій організацій та підприємств району (оскільки у залі були присутні  і керівники установ та організацій району) слово мав начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Кабанов Микола Володимирович, який також звернув увагу на те, щоб усі керівники  разом зі своїми колективами обов'язково прибрали території прилеглі до їх організацій.
     Другий етап семінару був повністю присвячений питанням організації роботи сільських та селищних рад. Начальник відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату районної ради Лісовик Володимир Олексійович детально зупинився на  організації роботи сесії, постійних комісій місцевих рад; начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Валігура  Тетяна Миколаївна говорила з присутніми про ведення діловодства в сільській, селищній раді, а заступник голови ради Васильчук Віра Леонідівна зупинилася на роботі  місцевого самоврядування з комунальною власністю рад.
      На засіданні також був присутній начальник відділу Держкомзему у Хмельницькій області Лахмотов Олександр Петрович, який прочитав присутнім лекцію "Актуальні питання регулювання земельних відносин".
     Шипульняк Галина Петрівна - лікар-епідеміолог районної санепідемстанції розповіла про роботу сільських, селищних рад по дотриманню вимог в організації роботи харчоблоків дитячих садків, таборів праці та відпочинку.
    Ліщенко Світлана Леонідівна - начальник управління Пенсійного фонду України в Білогірському районі довела до відома присутніх про основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні та Намистюк Олег Борисович - помічник прокурора району детально розповів про стан дотримання вимог чинного законодавства в органах місцевого самоврядування Білогірського району.   
Переглядів: 613 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини