Понеділок, 29.04.2024, 15:18
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Почесні нагороди матерям-героїням
11:25
Почесні нагороди матерям-героїням
  У Білогірській дитячій школі мистецтв було  людно, адже для  вісьмох жительок краю білих гір вручали почесну нагороду «Мати-героїня». Хтось з присутніх героїнь народив і виховав п’ятеро дітей, хтось семеро, а хтось десять. Для більшості сучасних жінок народити двійко дітей – то великий подвиг, а вони, гордість нашого району, не лише дарували світові нові життя, а й в нелегкі роки зуміли дати усе необхідне дітям, щоб вони стали гідними громадянами своєї держави та працювали на її розвиток.        

 Почесні нагороди: нагрудний знак та посвідчення про присвоєння звання «Мати –героїня» білогірчанки отримували з рук голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи. Участь у урочистостях взяли керівники Білогірщини голова районної ради Людмила Янишина та голова райдержадміністрації Валерій Курсов.

                Великої вдячності та поваги заслуговують наші метері-героїні. Знаю, що для кожного з нас багато важить слово «мама». І ми повинні зробити усе для того, щоб наші найрідніші люди відчували підтримку та допомогу. Сьогодні мені приємно розділити з вами радість цієї події. Це дуже трепетна мить. Президент України Віктор Янукович за останні роки зробив усе для того, щоб багатодітні матері, удостоєнні почесного звання, були у шані та повазі. Влада високо цінує працю матері, - сказав Василь Степанович у вітальному слові.

         А потому передав високу нагороду Вірі Волошин, Марії Довгалюк, Лідії Кучерук, Марині Мельник, Ніні Миронюк, Анастасії Орліч, Єві Петрівській, Олені Поліщук. У них є внутрішня сила і любов до життя, а це головні риси, які вели наших героїнь по тернистій життєвій дорозі, допомагали долати всі негаразди. Багато хто із присутніх тут уже і не надіявся отримати цю нагороду. А ось рідні Антоніни Клімчук, котра мешкає в Коритному, навіть на пряму до Президента Віктора Януковича зверталися під час «Діалогу з країною» і просили, аби Глава держави посприяв у вирішенні болючого питання. І нагадаю для наших читачів, що декілька місяців тому Антоніна Іванівна отримала документи про присвоєння їй звання «Мати-героїня».

         Жінки схвильовані. Розчулені. Натрудженою рукою втирають сльозу радості. А радіти таки є чому, бо виростили гарних дітей, крона сімейного дерева поповнилася онуками та правнуками, які охоче розділили хвилювання з берегинями сімейного вогнища і вручили букети квітів.

         Гарним та теплим вийшло свято. А літопис району поповнився ще однією розповіддю про щасливих людей, про прекрасних жінок, котрі гідні усіх нагород та визнань. Адже, вони справжні жінки і виконали свій святий обов’язок – матері. І за це низький уклін Вам до землі!

        

 

Переглядів: 445 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини