П`ятниця, 29.03.2024, 15:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 26 » Освітяни підвели підсумки роботи за минулий рік
15:23
Освітяни підвели підсумки роботи за минулий рік

     26 серпня 2014 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту адміністрації з питань підсумків розвитку освітньої галузі за 2013 / 2014 навчальний рік та визначення завдань на новий період. В роботі колегії взяли участь народний депутат України Ігор Сабій, голова районної ради Людмила Янишина та  голова адміністрації Андрій Поліховський.
                 Високо оцінила діяльність педагогічних колективів та відзначив позитивну динаміку, що спостерігається в галузі освіти, голова районної ради Л. Янишина.  Вона   подякувала педагогам за належну підготовку освітніх  закладів  до нового навчального року.   Високо Звертаючись до присутніх, Ігор Сабій відзначив, що рік, який минув був складний для України. Однак він ще раз підкреслив величезну роль педагога у справі виховання майбутнього держави. Люди  брали участь у Революції Гідності, бо у свій час цю гідність та патріотизм в них виховали саме учителі.  Добровольці на Сході – також результат виховання любові та відданості Україні, готовності захищати суверенітет і цілісність держави. При цьому педагоги - серед учасників Майдану та АТО, серед Героїв Небесної Сотні та організаторів патріотичного руху.
        Успішними ми маємо стати саме завдяки освіті. У нас, як підкреслив І. Сабій, є прекрасні освітні традиції, їх і потрібно всім разом берегти та розвивати. А обов’язком держави є забезпечення гідного фінансування системи, аби кожен педагог відчув підтримку у своїй нелегкій справі. Народний депутат побажав учасникам зібрання злагоди в сім’ях, гарних учнів та Божого благословення.
         Присутні подякували за  роботу колишньому начальнику відділу освіти, молоді та спорту М. Кабановій, під керівництвом якої проводилася значна робота щодо забезпечення стабільного функціонування закладів освіти.
         Підсумки  розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти підвела заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту адміністрації Н. Соколюк. У своїй доповіді вона, зокрема, відзначила, що завдяки цілеспрямованим діям районної влади, відділу освіти та педагогічних колективів вдалося зробити суттєві кроки на шляху до підвищення якості освіти, забезпечення її доступності та конкурентоспроможності випускника, модернізації всіх освітніх ланок, збільшення охоплення дітей дошкільною  освітою, підвищення статусу вчителя. Значна кількість навчальних закладів запроваджує нові моделі навчально-виховної роботи, плідно працює над створенням виховного простору. Створені належні умови для навчання та виховання дітей: в усіх навчальних закладах організоване гаряче харчування, облаштовані внутрішні санвузли, учні, які проживають за межами пішохідної доступності, стовідсотково забезпечені підвезенням. Проведені якісні ремонти приміщень навчальних закладів.  
          В обговоренні доповіді взяли участь директори шкіл, заступники, завідувачі дошкільних закладів, педагоги. Заслухавши та обговоривши питання підсумків розвитку освітньої галузі за 2013 / 2014 навчальний рік, колегія відділу освіти прийняла рішення щодо  поліпшення якості освітніх послуг у районі.

              

Переглядів: 528 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини