Понеділок, 29.04.2024, 11:02
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 15 » Огляд сільських, селищних рад на кращий санітарний стан продовжується
12:59
Огляд сільських, селищних рад на кращий санітарний стан продовжується

Візит на територію Ставищанської сільської ради розпочався з відвідин школи. Враження приємні. Зроблений ремонт у ставищанській амбулаторії, замінені вхідні двері. Болючим питанням для медперсоналу є потреба в ремонті грубок в приміщенні. Завершити ремонт потрібно в адмінбудинку сільської ради. А на території навколо сільської ради з’явився новий паркан. В нормальному стані місцевий заклад культури, щоправда турботи є. Стосуються вони ремонту приміщення, яке знаходиться поблизу амбулаторії, і де в майбутньому має розміститися заклад культури. Потреба капітального ремонту – це питання номер один і для школи у Кащенцях. Хоча до початку навчального року колектив підготувався. Стосовно кащенецького дитсадка варто зауважити, що заклад не готовий приймати дітлахів, адже не створені належні умови для їхнього комфортного перебування.

Ремонту потребує зал у Сивковецькому будинку культури. Також у приміщенні де-не-де протікає дах. А ще потрібно відремонтувати підлогу у бібліотеці. Працівникам закладів культури варто було б подумати про благоустрій території, аби в таку пору біля клубу буяли квіти. Багато позитивних змін відбулося з місцевим дитсадком. Відвідавши його, і самій хочеться повернутися в дитинство. Тут по –домашньому затишно. Сільський голова Василь Іванюк запевняє, що до першого вересня у приміщенні будуть замінені вхідні двері. У місцевому ФАПі потрібно в деяких місцях замінити підлогу.

Уваги потребує дорога, що веде від Міжгір’я до Вільшаниці. Її б не завадило прогрейдерувати.

Вільшаниця завжди була в числі кращих сільських рад в районі. Тут гарна школа. Щоправда, педагогічний колектив мріє про те, аби кількість діток у закладі освіти збільшилася. Потрібно розібрати старе приміщення, де колись розміщувався клуб. Дитсадок «Золота рибка» – то гордість сільської ради. а ще однією візиткою є Варивідський клуб. Ці заклади соцкультпобуту можна віднести до числа зразкових. А от приміщення ФАПу потребує ремонту. Також варто благоустроїти територію.

Сушовецька сільська рада має свої проблеми і здобутки, проте громада тут згуртована і вміють вирішувати питання спільними силами. Як результат гарна, ошатна школа, відремонтований будинок культури, де замінені вікна та двері на металопластикові. А от Сушовецький дитсадок члени комісії пропонують перенести у школу, адже те приміщення, де він знаходиться потребує ремонту.

А в загальному, під час таких оглядів ще раз переконуєшся, там, де людина на своєму місці –лад і порядок, а там, де працювати не хочуть, той результати відповідні.

Переглядів: 540 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини