Понеділок, 29.04.2024, 17:00
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 20 » Комісія по огляду на кращий санітарний стан побувала у Семенівській, Денисівській, Квітневській та Мокроволянській сільських радах
13:10
Комісія по огляду на кращий санітарний стан побувала у Семенівській, Денисівській, Квітневській та Мокроволянській сільських радах

Огляд населених пунктів на кращий санітарний стан триває. Комісія, очолювана заступником голови районної ради Вірою Васильчук, побувала на теренах Семенівської, Денисівської, Квітневської та Мокроволянської сільських рад.

Знайомство з закладами соцкультпобуту на теренах Семенівської сільської ради розпочалося з візиту у місцевий заклад культури. Тут замінено вікна та двері на енергозберігаючі. А також тривають роботи по облаштуванні кімнати –музею, де зараз є цінні для Семенівської громади експонати. Враження від дитсадка – найкращі. І в середині, і зовні – усе доведено до ладу. Єдине побажання, аби замінили старий штахетник на більш сучасну огорожу. Уваги потребує ФАП, адже на присадибній ділянці не має жодної квітки. А в таку пору, якби любо було помилуватися цвітінням невибагливих чорнобривців. До речі, проблема благоустрою території стосується і закладів культури, які знаходяться у селах Жемелинці та Денисівка, території Жемелинецького фельдшерсько-акушерського пункту.

В аварійному стані перебуває Семенівська школа. Педагогічний колектив підліплює, реанімовує будівлю, котра зведена ще у 1923 році, та вона все одно з року в рік ще більше вростає вікнами у землю. Крім того, на території знаходиться довгобуд, котрий треба демонтувати.

Окрасою села є Денисовецька школа. Гарно і місцевому дитсадку. У планах утеплити дах приміщення дошкільного закладу та замінити котла до опалювального сезону. У закладі культури зроблений косметичний ремонт, замінені вхідні двері. У приміщенні ФАПу потрібно встановити ринви, зробити фасад та підмурівку. У вирішенні цієї проблеми обіцяли посприяти керівники ТОВ «Маяк». А от щодо благоустрою вулиць центральної садиби даної сільської ради, то тут треба поремонтувати паркан біля будинку на центральній вулиці та пообкошувати.

Над благоустроєм сільських вулиць треба попрацювати і в селах Весняне та Квітневе. Від відвідин Веснянівського дитсадка враження двоякі – з одного боку заклад освіти треба зберегти, з іншого – тут не має дитячого майданчика та проточної води, тобто не створені належні умови для навчання дітей. Найкращі враження від відвідин закладів соціального значення у селі Соснівка. Це ніби окрема країна. У Квітневській сільській раді замінені двері. Затишно у школі та дитсадку.

Окіп, Жемелиці та Мокроволя – ці села члени комісії відвідали насамкінець. Проте оцінки найвищі. Адже, чого вартує тільки Жемелинецька школа-сад. Одразу помітно дбайливу руку господаря. Хотілося б, щоб так було кругом.

 

Переглядів: 452 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини