Понеділок, 29.04.2024, 12:07
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Серпень » 6 » Будинок для лікарів
13:58
Будинок для лікарів

Дім. Будинок. Ось що необхідно в першу чергу людині – місце, де вона зів'є своє гніздечко, створить свою фортецю. Особливо, питання з власним помешканням стоїть перед молоддю чи сімейними парами, які бажають працювати у Білогірському районі. Уже не один рік велися розмови щодо потреби  добувати житловий будинок у центрі Білогір’я і забезпечити лікарів житлом. У 2011 році до довгобуда ( а почав він будуватися у 1992 році) було підведено газ, підключено водозабезпечення та водовідведення, підключені комунікації. Працівники фірми підрядчика «Ізяславтрансбуд» добудували третій поверх, накрили дах, встановили вікна та двері. Тоді на ці роботи з районного бюджету були виділенні кошти у сумі понад 1 мільйон 200 тисяч гривень. Після цього, будівництво знову зупинилися. І знову через брак коштів.

       Голова районної ради Людмила Янишина більш, ніж переконана, що кошти треба віднайти та в найкоротші терміни здати квартири під ключ. Робочий візит губернатора Хмельниччини Василя Ядухи для ознайомлення із станом будівництва будинку для лікарів приніс свої результати. Здійснивши екскурсію довгобудом, і переконавшись у тому, що тут прекрасні квартири для молодих спеціалістів, голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха зазначив:

– Ми проводимо інвентаризацію усіх незавершених будівель, котрі є в області. Враховуючи соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, на Хмельниччині, як і по всій Україні діє п’ять програм, метою яких є зробити житло доступним та забезпечити ним тих, хто цього потребує. Часто люди не вірять, бояться, що їх ошукають. А тим часом 80 сімей отримали ключі від власних помешкань. Зважаючи на те, що є проблема з кадровим забезпеченням молодими спеціалістами в галузі медицини та освіти, завершити довгобуд необхідно. Близько 1 мільйона гривень буде закладено в обласному бюджеті, аби завершити будівництво. І 2014 рік стане тим роком, коли молоді спеціалісти отримають ключі від новеньких квартир.

Тут розташується 9 квартир на 520 м.кв. житлової площі. Залишилося зробити внутрішні інженерні та оздоблювальні роботи, благоустроїти територію поблизу будівлі.

Іван Різак, нач.мед Білогірської ЦРЛ, розповів, що в районі працюють молоді спеціалісти, серед яких терапевт, хірург, травматолог, інфекціоніст, анестезіолог. З приходом у лікарню молодих медиків зріс рівень надання населенню медичних послуг. Єдине, чого боїться адміністрація лікарні, що через відсутність власного житла, висококваліфіковані спеціалісти шукатимуть більш перспективніші варіанти. Та маємо надію, що цього не станеться, бо ж до завершення будівництва і здачі його в експлуатацію залишився фінальний крок.

 

Переглядів: 547 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини