Субота, 04.05.2024, 23:38
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Січень » 19 » Білогірщину з робочим візитом відвідав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха
14:19
Білогірщину з робочим візитом відвідав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха

    Переддень останнього свята в різдвяному циклі став знаменним для Білогірського району в тому плані, що дві школи – Перерослівська й Хорошівська – отримали шкільні автобуси для підвезення учнів у рамках державної програми. Кожен із новеньких транспортних засобів, без яких якісний навчальний процес наразі не уявляється, коштує 360 тисяч гривень. Автобуси обладнані всім необхідним, сучасні й високоекономні. Відтепер школярам із навколишніх сіл не доведеться перейматися, як дістатися в клас.
    Радість педагогічних та учнівських шкіл, які отримали від держави щедрі подарунки, розділив голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха (він і перерізав символічні стрічки перед дверима нових автівок), голова районної ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Валентин Заріцький, інші обласні та районні керівники, представники громадськості.

     – Освіта, як і інші галузі, – сказав Василь Степанович, – зараз знаходиться на шляху реформування, в основі якого створення таких умов для навчання й виховання наших дітей, які відповідали б сучасним вимогам, які б забезпечили принцип освіти нинішнього часу «не просто ходити до школи, а й отримати якісні знання». Втілення в життя програми «Шкільний автобус» – складова саме якісної освіти і над цим ми працюватимемо в перспективі.

    До речі, у минулому році 20 шкіл в області отримали автобуси. Два з них дісталися Білогірщині. За щедрий подарунок дякували очільникові області керівники шкіл, учні, їх батьки. Новенькі автобуси освятив отець Петро, а після того діти змогли проїхатися ними вулицями села. Крім того, обидва навчальних заклади від Партії регіонів отримали по кольоровому телевізорові.

  Цього ж дня керівники області та району побували на ТОВ «Білогір’ямолокопродукт», де ознайомилися з роботою колективу, переконалися, що тут працюють над будівництвом очисних споруд. Радує те, що роботу на підприємстві знаходять сотні людей, а продукція має високу якість. Але й екологічна безпека білогірчан повинна стати нормою життєдіяльності підприємства. У цьому згідні всі гілки влади й спільно працюватимуть над вирішенням болючих проблем.

Переглядів: 679 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини