П`ятниця, 29.03.2024, 12:10
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Грудень » 22

19 грудня ми вшановуємо Святого Миколая . Це народне свято . У нас в Україні, малята чекають його з великим нетерпінням . Бо чемні діточки  обов ‘ язково знайдуть  під подушкою подарунок , а неслухняні  – прутик . Але діти 2 Б класу, класний керівник Ковальська В. В. були сьогодні дуже чемні  завітали з концертною програмою до Білогірської дитячої  бібліотеки – запросили своїх мамів , татів і бабусь. Дітки святково одягнені  в янголяток , сніжинок та національних костюмах – співали пісні, розказували вірші, відгадували загадки, ознайомились з  книжковою виставкою. Святий  Миколай вислухавши діток подякував  їм та вручив пам’ятні даруночки від батьків та бібліотеки.  Бібліотекар Басюк Р. В.  розповіла про дитячі роки Святого Миколая, привітала зі святом  та всіма наступаючими святами і подякувавши всім за проведений теплий  та цікавий захід запросила дітей і  батьків відвідувати нашу бібліотеку,  де  багато літератури різної тематики. На закінчення дітки заспівали разом з батьками пісню “Ой хто, хто Миколая любить ”.

Переглядів: 1290 | Додав: bil-rada | Дата: 22.12.2014 | Коментарі (0)

     19 грудня 2014 року напередодні свята в районному відділі МВС України в Хмельницькій області відбулися урочисті збори з нагоди Дня міліції України. До відзначення професійного свята   приєднався не лише особовий склад органів внутрішніх справ, а й ветерани міліції, працівники суду та прокуратури. Участь у зібранні  взяли заступник голови районної ради Віра Васильчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик та виконуюча обов'язки Білогірського районного суду Ніна Герасимчук.  
       День міліції в Україні вважається одним із найбільш важливих професійних свят, оскільки саме співробітники правоохоронних органів забезпечують особисту безпеку громадян, запобігають правопорушенням, стежать за громадським порядком і займаються розкриттям злочинів.    Приємно відзначити, що працівники органів внутрішніх справ демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов'язок.
            Отож, шановні правоохоронці,  вітаємо вас з професійним святом – Днем міліції України!  
Щиро зичимо високих професійних здобутків ... Читати далі »

Переглядів: 1264 | Додав: bil-rada | Дата: 22.12.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини