П`ятниця, 26.04.2024, 01:01
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 26

     26 серпня 2014 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту адміністрації з питань підсумків розвитку освітньої галузі за 2013 / 2014 навчальний рік та визначення завдань на новий період. В роботі колегії взяли участь народний депутат України Ігор Сабій, голова районної ради Людмила Янишина та  голова адміністрації Андрій Поліховський.
                 Високо оцінила діяльність педагогічних колективів та відзначив позитивну динаміку, що спостерігається в галузі освіти, голова районної ради Л. Янишина.  Вона   подякувала педагогам за належну підготовку освітніх  закладів  до нового навчального року.   Високо Звертаючись до присутніх, Ігор Сабій відзначив, що рік, який минув був складний для України. Однак він ще раз підкреслив величезну роль педагога у справі виховання майбутнього держави. Люди  брали участь у Революції Гідності, бо у свій час цю гідність та патріотизм в них виховали саме учителі.  Добровольці на Сході – також результат виховання любові та відданості Україні, готовності захищати суверенітет і цілісність держави. При цьому педагоги - серед учасників Майдану та АТО, серед Героїв Небесної Сотні та організаторів патріотичного руху.
  ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: bil-rada | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

      26 серпня 2014 року відбулось  засідання колегії районної державної адміністрації, у якому прийняла участь голова районної ради Людмила Янишина. На порядок денний колегії були винесені питання   готовності закладів освіти району до нового навчального року, створення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення та здійснення соціальної роботи Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
            Про готовність закладів освіти до роботи в новому періоді проінформувала заступник   начальника  відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації Н. Соколюк. Вона відзначила, що робочою групою відділу освіти із залученням відповідних спеціалістів було здійснено огляд навчальних закладів з метою визначення їх готовності до роботи в новому навчальному році. Як свідчать результати огляду, в усіх школах та дитячих садках проведено якісні поточні ремонти класних кімнат, коридорів, будівель та споруд, інженерних мереж, облаштовано прилеглі території. З метою енергозбереження замінено дах у Степанівській школі І – ІІ ступенів. Наразі в школи завозиться тверде паливо. Повністю реалізовано заходи щодо підготовки систем теплопостачанн ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: bil-rada | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

Вулиці населених пунктів нашого краю дедалі частіше рясніють юнаками та чоловіками, дівчатами та жінками в сучасних українських вишитих сорочках.  З наближенням відродження Незалежності України вишиванка почала рішуче повертати свою загальнонародність. Як чоловічі, так і жіночі варіяції на тему традиційних вишиванок нині поширені на мітингах, урочистих та молодіжних заходах, посіли своє місце у весільній моді.  Носіння вишиванок стало популярним явищем особливо сьогодні, коли останні події в країні, як ніколи,  згуртували патріотично налаштованих громадян для повернення   до своїх національних та культурних витоків.
         Вишива́нкова хода — святковий парад  з нагоди дня Незалежності України  відбулася сьогодні, 24 серпня 2014 року, і  в нашому районному центрі. Здавалося, сама погода посприяла у його проведенні: дощ, який ішов протягом дня, зупинився саме перед початком параду. Люди у вишитих сорочках, серед яких найбільше молоді та дітей, пройшлися від пам’ятника Богдану Хмельницького до парку відпочинку. Молодь несла велике жовто – синє полотнище, скандувала «Слава Україні !»; її підхоплювала уся колона. А ще під час ходи присутні  виконали  Гімн України.
        В парку відпочинку з віталь ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: bil-rada | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини