П`ятниця, 19.04.2024, 11:10
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 22

Шановні жителі Білогірського краю!

Щиро і сердечно вітаю вас з головним державним святом – Днем незалежності України!

23 роки тому наш народ зробив рішучий поворот у своїй історії, обравши шлях самостійного розвитку держави. Здобуття незалежності і суверенітету є найважливішою подією в історії будь-якої країни, будь-якого народу, в житті кожної людини. День Незалежності, без сумніву, – це найвеличніший день і для нашої країни, для молодої української державності.

Доля України – це доля всіх нас, хто живе під високим синім українським небом, наполегливо працює на рідній землі заради майбутнього своїх дітей, онуків, майбутнього Батьківщини.

Низько вклоняюся хліборобам, освітянам, працівникам охорони здоров’я,  культури, підприємцям, спортсменам, усім тим, хто своєю щоденною, наполегливою працею прославляє та збагачує Білогірщину, а відтак – нашу державу.

Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Нехай впевненість у кращому  майбутньому окрилює вас ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: bil-rada | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

Шановні мешканці Хмельниччини!

Без перебільшення варто сказати, що ще ніколи в новітній історії Україна не зустрічала свій день народження у такій складній суспільно-політичній ситуації. За двадцять три роки нової України кожен з нас лише тепер реально відчув, що незалежність та свобода мають надзвичайно високу ціну - ціну людських життів. Ще рік тому у ці дні про таку самопожертву ми говорили, згадуючи вольнолюбиве козацтво, січових стрільців, мужніх вояків українських визвольних змагань, захисників Батьківщини від фашистських загарбників. Тепер же, від 22 січня цього року, на вівтар свободи українці приносять все нові жертви наших сучасників – молодих патріотів, багато з яких народилися вже в незалежній Україні.

Проте справді незалежною наша рідна земля буде лише тоді, коли будуть звільнені від терористів і російських найманців усі наші міста та села, коли життя повернеться у мирне русло, коли ми так само згуртуємось навколо вирішення інших проблемних питань, а найголовніше - коли усі ми витравимо зі своїх душ рабів, перестанемо відчувати себе чиїмись меншими братами і об’єднаємося воєдино перед усіма викликами та доведемо світові, що ми справді - браття козацько ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: bil-rada | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

Шановні жителі Білогірщини !  

         Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України. 

             Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.      

         Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. З ним ішли у бій, за нього віддавали життя. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.                              

           Сьогодні під благословенням синьо-жовтого стягу ми творимо загальнодержавні і суспільні звершення, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн,- це момент піднесення, який сповгює серця гордістю ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: bil-rada | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні, 22 серпня 2014 року відбулись урочистості з нагоди Дня незалежності України. Розпочалися урочисті збори на площі біля адмінбудинку районнної ради з підняття державного прапора України.

Минуло багато років відтоді, як наша держава вперше офіційно підняла синьо-жовтий стяг. За цей час ми зазнали чимало і злетів і падінь, мали здобутки і мали втрати. Сьогодні наша держава впевнено заявляє про себе на світовій політичній арені, здобуває спортивні перемоги, дивує світ розмаїттям культурних традицій та гостинністю. Україна як ніколи готова до нових звершень, перетворень, новацій. Як ніколи прагне до покращення рівня життя своїх громадян.

Державний Прапор – це символ свободи і незалежності, єднання, слави та багатства нашої держави. Він уособлює прагнення народу до свободи, до кращого життя. Тому ми маємо берегти його як національну святиню.

Момент, коли синьо-жовтий стяг піднімається до неба і майорить ,коли звучить державний гімн – серце переповнюється гордістю за свою державу і виникає бажання звершати подвиги на благо та заради своєї Батьківщини.

Продовжилося святкування у районному будинку культури, де з вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: bil-rada | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини