Четвер, 28.03.2024, 14:00
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Жовтень » 27
 
     Сьогодні, 27 жовтня, у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян відбувся круглий стіл представників районної ради та райдержадміністрації з людьми похилого віку, ветеранами війни та праці. У зустрічі взяла участь керуюча справами виконавчого апарату районної ради О.М. Ніколайчук.
         На засіданні були порушені ряд питань, які хвилюють людей похилого віку, зокрема питання медичного обслуговування, виплати допомог дітям війни, надання пільг для оформленні субсидії розглядались, благоустрою районного центру.
       В рамках безкоштовного показу КП Білогірська кіномережа, як доповнення теми, запропонувало ветеранам для перегляду картину-хроніку "Перемога на Правобережній Україні”. Документальна стрічка знята відразу ж після закінчення Великої Вітчизняної війни видатним режисером Олександром Довженко. Ії реалістичність знайшла відгук в серцях ветеранів. Галина Степанівна Фищук, яка керує районною жіночою організацією, наприклад, висловила думку, що її слід показати більш широкому загалу, особливо молоді… ... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: bil-rada | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)


    27 жовтня 2011 року голова районної ради Л.В. Янишина взяла участь у черговому засіданні колегії райдержадміністрації з участю керівників окремих підприємств, установ, організацій району, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації. На порядок денний засідання було винесено наступні питання:
-    Про заходи щодо покращення роботи промислових підприємств району.
-   Звіт начальника філії «Білогірський райавтодор» про проведену роботу по підготовці філії «Білогірський райавтодор» до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років.
-   Про взаємодію органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, Пенсійного Фонду України в районі щодо наповнення бюджету Пенсійного Фонду України та стану розрахунків по Єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
-   Звіт Перерослівського сільського голови про організаційну роботу виконкому сільської ради щодо здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади.
В прийнятому розпорядженні голови райдержадміністрації з питання «Про заходи щодо покращення роботи промислових підприємств району» наголошується на залученні інвестицій для провед ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: bil-rada | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)


      26.10.2011 р. голова районної ради Л.В. Янишина, голова райдержадміністрації В.В. Заріцький, заступник голови районної ради В.Л. Васильчук, начальник управління агропромислового розвитку  В.В. Рабчук, заступник начальника відділу Держкомзему В.О. Захар'яш, сільські, селищні голови, взяли участь у регіональній нараді у м. Старокостянтинів, метою якої було визначено розгляд надзвичайно важливих та актуальних для територіальних громад краю питань і визначення шляхів розв'язання існуючих проблем.
      В ході наради з представниками місцевого самоврядування йшла мова про проект Закону України «Про ринок земель», прийняття якого вкрай необхідне для розвитку земельних відносин, оскільки він врегульовує питання, пов’язані з організацією і функціонуванням ринку земель в Україні шляхом визначення правових та економічних засад ринкового обігу земельних ділянок, ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: bil-rada | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини