Понеділок, 29.04.2024, 16:42
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Квітень » 15 » 19 сільських рад уже оглянуто
14:55
19 сільських рад уже оглянуто
 
    Четвертого дня об'їзду погода трохи покращилася, тому групі перевіряючих оглядати об'єкти сільських рад стало дещо легше. А побували члени комісії та голова районної ради разом із заступником у Юрівській, Ставищанській, Сивківській, Вільшаницькій та Сушівецькій сільських радах.
     Новообраний голова Юрівської сільської ради Начичко Олександр Васильович вже встиг багато чого зробити у селах Юрівка,В.Калетинці та Шуньки, біля закладів культури, освіти та медицини порядок. Звичайно, що ліквідувати усі недоліки до приїзду "гостей" не вдалося, але голова обіцяє виправитися.  Гордістю села є Юровецька загальноосвітня  школа, тут одразу ж видно руку господаря.
    Ставищанська сільська рада також непогано себе зарекомендувала. Сільський голова Кривенчук Геннадій Борисович працює  вже 17 років і добре знає проблеми громади, які сподівається найближчим часом вирішити.В основному на території громади порядок, але ще є над чим працювати.
    А от Сивківська сільська рада дещо не встигла підготуватися до приїзду комісії. Потрібно ліквідувати сміттєзвалище, розібрати зруйновану будівлю біля сільської ради, яка псує краєвид вулиці. Голова Іванюк Василь Олександрович недоліки та недопрацювання обіцяє виправити і має ще чимало планів на майбутнє.
   Вільшаницька та Сушівецька сільські ради також показали не погану підготовку до об'їзду. Заклади освіти у кожній територіальній громаді вражають своєю охайністю та оригінальністю, заклади культури та медицини також не погано виглядають.
   Роботи вистачає у кожній сільській раді та очільники громад запевняють, що всі недоліки виправлять, а все заплановане намагатимуться виконати.
   Голова районної ради Янишина Людмила Василівна тісно співпрацює з кожним сільським головою, відділи районної ради надають сільським головам методичну та практичну допомогу.
     
Переглядів: 824 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини